Banster

banster

Het systeem is ontwikkeld vanuit actieve mensen binnen een vereniging.
Het wordt door alle gebruikers verder ontwikkeld in de toekomst. Zo blijft het systeem functioneel altijd 100% aansluiten op de wensen van de gebruikers.

U bepaalt of en hoe het systeem zich verder ontwikkeld. Daarom onze stelling: Banster……..ons systeem!

Banster biedt een oplossing voor het voeren van de ledenadministratie, de financiele administratie en de contactmomenten met de leden van verenigingen.

Vanuit elke locatie kunnen geautoriseerde leden van (het bestuur van) de vereniging altijd gegevens inzien en eventueel wijzigen. Zonder dat de vereniging een investering moet doen in hardware. Licenties zijn niet nodig, een vereniging moet vrij gebruik kunnen maken van Banster en is op elk moment gerechtigd om zonder Banster verder te gaan (met behoud van alle gegevens natuurlijk!).

Geen licentie- of supportkosten!

Wat kost het?
Banster is er al vanaf 5 euro per maand voor de basismodule. Bij aanvang van gebruik betaalt u een bedrag aan inrichtingskosten. Wij richten Banster voor uw vereniging netjes in zodat u aan de slag kunt.

Wat is het

Wilt u uw leden hun eigen gegevens laten wijzigen (bijv. adreswijzigingen),
dan is dat mogelijk. Heeft u een medewerker of ondersteunend administratief kantoor die de ledenadministratie uitvoert? Dan kunt u het systeem zo inrichten dat de leden alleen hun gegevens kunnen zien, maar niet wijzigen.Contributiebetaling worden volledig automatisch afgehandeld en kunnen via facturen (post of email) of automatische incasso worden geïncasseerd.Het systeem beschikt over uitvoerige rapportages. Vooraf ingebouwd en
helemaal afgestemd op uw informatiebehoefte.

Stel eenvoudig uw nieuwsbrieven op en verstuur deze direct naar uw leden. De communicatiemodule van Banster biedt uitgebreide mogelijkheden, inclusief tracking en tracing van de ontvangen berichten.
Eindelijk grip op uw communicatie.

Wilt u snel een SMS-bericht sturen (bijv. over het al of niet doorgaan van een evenement) dan kunt u vanuit Banster direct een SMS-bericht opstellen en verzenden naar (een selectie) van uw achterban.

Maak gratis kennis met Banster

Interesse? vraag een 30 dagen gratis demo aan om het uit te proberen!

Ik wil meer weten

Copyright © 2013 Kingdom Business Community
Website doorMediaHouzz