Hulsbergen Pardaan Advocaten

hulsbergen

Ons werkgebied

Wij helpen u bij zakelijke of persoonlijke conflicten en uitdagingen. Niet vanuit een ivoren toren, maar met beide benen op de grond. Wij zijn zelf kostenbewuste ondernemers en hebben onze sporen verdiend in de juridische dienstverlening.

 • Ondernemers
 • Non-profit
 • Overheid
 • Bouw en vastgoed
 • Particulieren
 • Mediation

Ondernemers

Om een ondernemer te doorgronden moet je er zelf een zijn. Wij zijn al lange tijd ondernemer en kennen het klappen van de zweep. Gedoe met leveranciers of afnemers; bedrijfshuisvesting; bouwen; huren en verhuren; slechte betalers; bedrijfsovernames; arbeidsconflicten. We hebben het allemaal meegemaakt.We zullen uw uitdagingen en problemen niet onnodig “juridiseren”. Het gaat niet om een “zaak” of “dossier”. Het gaat om uw belangen, uw ambities en uw droom als ondernemer. Als advocaat proberen we ons daarbij in te leven.Alle kennis en ervaring is in huis om u als ondernemer door uw juridische uitdagingen te loodsen. Mochten zaken buiten onze expertise vallen, dan kunt u terug vallen op ons uitgebreide netwerk van deskundige relaties.

Non-profit

Wij bieden algemene juridische ondersteuning aan non-profitorganisaties, bijvoorbeeld over subsidievraagstukken. Daarbij gaat het niet alleen om juridische en praktische kennis, maar ook om de juiste houding en mentaliteit.
Zorgvuldigheid en gevoel voor de juiste verhoudingen staan daarbij voorop. Het gaat immers om maatschappelijk kapitaal met een maatschappelijk doel.

Overheid

Wij zijn goed thuis in het functioneren van de overheid. Zo werkte Arjan Hulsbergen voor het ministerie van Defensie als jurist. Frank Pardaan voor verschillende gemeentelijke overheden als juridisch adviseur en juridisch manager. Hij was voorzitter van de bezwarenadviescommissies van de gemeenten Amsterdam, Zaanstad, Haarlemmermeer en de bezwarencommissies van de regiopolities Gooi- en Vechtstreek en Hollands-midden. Daarnaast heeft hij ervaring met grondzaken, aanbestedingsprocedures en het opstellen van publiek-private samenwerkingsovereenkomsten.

Particulier

Als particulier kunt u in aanraking komen met situaties die om juridische begeleiding vragen. Wij kunnen die begeleiding adequaat leveren. Daarbij gaan we bewust om met kosten en persoonlijke gevoeligheden. Uiteraard onderzoeken we daarbij ook de mogelijkheid van een pro deo toevoeging.

Bouw en vastgoed

De wereld van vastgoed en bouwen vraag om specifieke kennis en ervaring. Wij kennen het klappen van de zweep. U kunt bij ons terecht voor specifieke
ondersteuning op de volgende terreinen:

 • Bouwen en aanneming van werk
 • Projectontwikkeling en publiek-private samenwerking
 • Aan- en verkoop van onroerende zaken
 • Huur en verhuur van bedrijfsruimte en woningen
 • Bestrijding van onrechtmatige bewoning en overlast

Mediation

Soms geeft bemiddeling een betere oplossing dan procederen. Wij zijn opgeleid tot deskundig mediator. Desgewenst geven wij u meer informatie over wat mediation voor u kan betekenen. U kunt ook zelf informatie vinden ophttp://www.nmi-mediation.nl/

hulspard

De gezichten achter Hulsbergen Pardaan Advocaten zijn Mr. H.J. (Arjan) Hulsbergen en Mr. F.T. (Frank) Pardaan. Wij lopen al een tijd mee en hebben een schat aan ervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening aan bedrijven, instellingen, vastgoedondernemers, woningcorporaties en gemeentelijke overheden.

In de zomer van 2011 hebben wij onze krachten gebundeld en een heel nieuw kantoor geopend in Hoofddorp.

Wij houden van persoonlijk en direct. Daarom kiezen wij voor klein en overzichtelijk.


Hoe wij werken

De ondernemer neemt binnen de verzekeringswereld een heel bijzondere plaats in. Wij verlenen algemene juridische ondersteuning aan ondernemingen, overheden en particulieren. Wij leveren hoogwaardige juridische kwaliteit tegen een acceptabel tarief. U kunt steeds terugvallen op onze ruime ervaring en eigen aanpak.Wij werken graag snel, pragmatisch en persoonlijk:
•  een snelle en zakelijke benadering van conflicten,
•  vlotte en begrijpelijke communicatie,
•  een doeltreffende inbreng bij besluitvorming of onderhandelingen,
•  gevoel voor persoonlijke verhoudingen,
•  geen oeverloos doorschuiven van dossiers,
•  geen onnodige en dikke rapporten,
•  het zoeken naar alternatieven voor dure procedures.Uiteraard zijn wij vertrouwd met gerechtelijke procedures. Het liefst werken we echter buiten de rechtszaal om. Door preventief optreden en effectief onderhandelen regelen wij de meeste zaken vooraf. Soms kan
ook mediation uitkomst bieden. Ook dat hebben we in huis.In ons werk draait alles om vertrouwen. Daarom willen we bouwen aan relaties. Wilt u ons beter leren kennen? Bel ons dan voor een vijblijvende kennismaking of vul het contactformulier in.

Ik wil meer weten

 

Copyright © 2013 Kingdom Business Community
Website doorMediaHouzz