MediaHouzzWeb, illustration & print

mediahouzz

MediaHouzz is een design en gebruiksvriendelijk gericht mediabureau gevestigd in Almere. Wij richten ons op het oplossen van problemen met intelligente ontwerpen, het leveren boeiende ervaringen en het opbouwen van betekenisvolle relaties.

Wij zijn gespecialiseerd in geweldige service, uitzonderlijk design en boeiende interactieve ervaringen voor de eindgebruikers. Boven alles, wij geloven in kwaliteit design, aandacht voor detail, interactie, experimenteren en samenwerking.

Wij bieden oplossingen aan organisaties of bedrijven en bieden een breed scala van web design services aan. Als u nog niet beschikt over een website, laat ons u dan helpen om een investering te doen waar u geen spijt van krijgt.

Het herinrichten van een website is net zo essentieel als daadwerkelijk ontwerpen van één. U kunt klanten en verliezen als uw bestaande website de visuele charme heeft verloren en het heeft oude features en functionaliteiten. Het is dan tijd om de volgende stap te nemen en uw website een frisse uitstraling te geven.

Indien gewenst kunnen wij tijdens het design rekening houden met de optimale kijkervaring en gemakkelijke leeservaring. Dit noemen wij Responsive Webdesign. Hierdoor verandert uw website automatisch van maat naar aanleiding van het apparaat waarmee de website wordt bekeken.

Naast webdesign bieden wij ook uitgebreide creatieve design oplossingen aan; inclusief logo ontwerp, drukwerk, marketing en reclame. Grafisch ontwerp is de belangrijkste factor in elk stuk van media die een organisatie of bedrijf gebruikt om zich te presenteren aan de wereld. Het juiste grafische ontwerp levert uw boodschap, stimuleert verkoop, verhoogt de klantcontacten, en onderscheidt u van de concurrentie. Dit is de kern van alles wat we doen.

Maak kennis met MediaHouzz

Interesse? Vraag een offerte aan via onze Projectplanner!

Ik wil meer weten

Velden gemarkeerd met een * zijn vereist.

Copyright © 2013 Kingdom Business Community
Website doorMediaHouzz