Un-Sani Uitvaartverzorging

unsani

Voor het verzorgen van uitvaarten, waarbij er rekening wordt gehouden met de wensen van de klant.

Geef uitvaartverzorging de aandacht die past. Makkelijk is het niet.
We hebben het liever over het leven dan over overlijden. Toch is het verstandig ook hier eens bij stil te staan.

Voorgoed afscheid nemen van een dierbare overledene is een weg vol hindernissen, verdriet en emoties. In korte tijd vraagt men om belangrijke beslissingen te nemen en moeilijke keuzes te maken. Dan is het fijn dat er iemand is die op uw vele vragen een antwoord heeft.

Uitvaartverzorging Un-Sani denkt mee met nabestaanden zodat de laatste reis van de geliefde een goede reis wordt.

Ondersteuning
Het is belangrijk dat een uitvaartverzorger in alle rust, samen met familie en vrienden, een draaiboek maakt voor het laatste afscheid.

Een waardig en respectvol afscheid in de geest van de geliefde overledene. Rondom deze droevige momenten is er meer mogelijk dan men beseft.

De uitvaartverzorger reikt tips aan die helpen bij de verwerking van het verdriet: een opbaring in huiselijke kring, persoonlijke teksten en muziek tijdens de uitvaart.

Talloze ongewone formaliteiten en besluiten vragen aandacht waarbij de uitvaartverzorger graag een ondersteunende hand toesteekt. Soms komt de dood onverwacht. Een enkele keer kan men zich voorbereiden. Nadenken en meehelpen aan het eigen afscheid is ook een taak die Uitvaartverzorging Un-Sani zich stelt.

Ik wil meer weten

Copyright © 2013 Kingdom Business Community
Website doorMediaHouzz